Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A magzat, aki letépte orvosa mutató ujját

2013.10.06. 06:33 Metalcandle

ÚRISTEN, MEG FOGJA FOJTANI AZ UJJÁÁÁÁT!

baba.jpg

Nos... khm...

Igyekszem úgy fogalmazni, hogy ne tűnjek teljesen szociopatának, de nem ígérek semmit.

Régóta van ez a cikk, hogy az orvosa ujját megszorította a baba(magzat) egy műtét közben és tényleg megható a sztory.

A baj csak az, hogy orbitális kamu az egész.

Urbanlegends-en van is róla egy cikk, így a hátterébe nem is mennék bele, de a neurológiai okokat azért megnézném. Három szemszögből vegyük, ennyiből már bárki képes árnyalni, bármilyen más aspektusra.

Anyuka: bele van verve a fejébe, hogy neki bármi jó, ami a gyerekekkel kapcsolatos és emellett a fantáziavilága is beszűkül, már-már csőlátás effektus. Ész nélkül lájkolja a képet, mert azért az agya fel-fel háborodik a mesébe illő sztoryn és nem is hiszi el teljesen. Menthető egyébként és teljesen normális a 99%-a ennek a csoportnak, egyedül akkor van baj, mikor versenyezi kezd a többi anyával, hogy ki a jobb és kinek van okosabb, kedvesebb, ügyesebb gyereke(szépségben nem versenyeznek, az evolúció beláttatta velük, hogy úgyis mindegyik gyerek ronda csak a sajátja a szép).-kezdődő agymosottság-

Jóérzésű polgár: Annyira el van a kis világával, hogy csont nélkül elhiszi az EGÉSZET. Örvendezik magában, hogy "úristen, csak nem olyan szar ez a föld" meg "nahát, ez egy csoda, de örülök neki, hogy énis a része lehettem a cikk által". Ez a halmaz amúgy az életben a kedvencem. Belőlük lesznek azok az idegesítő nyugdíjasok, akiket mindenki utál, mert annyi negatív dolgot nyelnek le életükben, hogy elhiszik csak rablógyilkosok és szentek járnak a földön, átmenet nincs és ők a jók(de gondolkodás nélkül megmérgezik a macskád, ha átsétál véletlenül a telkére, mert biztosan a veteményest fogja dézsmálni).-médiamártír-

Az unott: Ebbe a kategóriába bárki beleférhetne, de konkrét csoportot jelzek vele inkább. Talán az unott nem is a megfelelő, de inkább ez, mint a depressziós. Mások elismerése miatt lájkolja és osztja meg. Szerintem, ha már ennyit elolvastál, akkor kitalálod róluk a véleményem. Ők a legrugalmacsabb csoport, még akár azt is beláthatják, hogy a poszt hülyeség.

Sajnos az internetnek van hátulütője is, mégpedig az elszemélytelenedés és az eltávolodás. Nem fogok közhellyé degradálódott fogalmakat leírni, van sok tényleg hiteles tanulmány a neten erről. Egy ilyen cikk meg úgy hata fenti csoportokból kettőre, mint sivatagban a gyalogosra egy pohár víz: Lerántja az egészet és beledöglik a gyomorgörcsbe. Akkor már inkább legyen ez: hiányzik nekik, mint egy falat szar.

Igen, határozottan pontosabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etkv.blog.hu/api/trackback/id/tr945553393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása