Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Azok a köcsög bankok...

2013.10.08. 10:46 Metalcandle

deviza.jpg

Kásler, Léhman és Petibácsi... 

Már nem is tudom, hogy mit gondoljak, pontosabban nem is tudom mit érezzek ezeknek a neveknek a hallatán.

Egyrészt tiszteletet, mert merik vállalni az arcukat úgy, hogy tudják nagyon jól, pár éven belül kinyílik az emberek szeme és megkövezik őket.

Másrészt szánalmat az ostobaságuk miatt.

Devizahitelek... próbáltam kerülni a témát és kizárni az életemből, de már másodjára szívok és áldozok fel tulajdonképpen minden anyagi megtakarításom a családom balfaszsága miatt. -nyeríts szamár-

2008; a bankok megnyitják a deviza alapú menyországot, nekik is biznisz, a kispolgárnak is biznisz és a nagyhalaknak is biznisz.

Kifejtem:

Kínai kötvények. Ha volt elég eszed és pénzed vagy lehetőséged egy nagyobb összeg felmarkolására(pl egy KFT vagy nagyobb), meg is fogtad az isten lábát, pillanatok alatt tisztán milliárdos lehettél. Tudtuk akkor is, tudjuk most is csak már nem beszélünk róla.

-ők nem az emlegetett csoport, már rég visszafizették a hiteleik, kamatostul, mindenestül.

Akiknek ez inkább hátrány volt és lett az a közép és alsó réteg. Megnyílt ugyanis előttük a szintlépés lehetősége, hirtelen nagy mennyiségű pénzek alacsony és stabil árfolyamú hitelek képében. Mindenki rohangált a bankokba, az alsó réteg meg a munkáltatókhoz és az okmányirodába(egyik kereseti igazolásért, másik cégalapításért). Az alsó réteg LCD tévéket, autókat, laptopokat vásárolt, ahogy a pszichoanalízisük megköveteli az újgazdagoknál is, azonnali harácsolásba kezdtek. A középréteg házfelújításra nyaralásra, csemeték támogatására használta leginkább a gyorsan jött pénzeket.

Ami történt: mindkettő megszívta, de egyiket sem tudom sajnálni még úgy sem, hogy az én családom is ekkora marhákból van összerakva.

Szóval mostmár leírhatom ekkora bevezetés után, hogy miért is faszság az összes ilyen cikk.

Ezek az ügyvédek tulajdonképpen tönkre akarják tenni az infrastruktúrát azáltal, hogy a bankokat elvágják a jogos tulajdonuktól. Igen, jogos, mégpedig azért, mert törvényes joguk volt kibocsátani X mennyiségű hitelt, majd a sok hitelnek köszönhetően a nevezett deviza értéke az egekbe ugrott. A hitelkockázati bekezdések pontosan erről szóltak. Alá lett írva? -IGEN! Tájékoztatták őket, hogy ez ezzel járhat? -szóban nem biztos az ügyfélközpontok leterheltsége miatt, de a hitelkérelmi papírokat mindenki hazavihette, meg is nézethette ügyvédekkel, át is olvashatta otton, ezt el is mondták, de a többség leszarta... ezvan.

Akkormostmárbasszameg: kinek is kéne visszatéríteni a hiteleket? Annak, aki felvette. Felvették a hiteleket a nincstelen marhák, akiknek nem volt semmije, ők mit veszthetnek, ha elbukják a dolgot? Semmit, de a pofájuk kurvanagy, mert nem akarnak visszaesni oda, ahonnan jöttek, hogy még a végén megérdemelten újrakezdhessenek. Azok, akik dolgoztak ugyan, de nem tehették volna meg az új autót meg az új bútorokat? Mindenki ismeri a mondást: amíg a takaród ér, nem? 

Bele kéne törődni a dolgokba és megoldást találni, nem pedig várni a vajaskenyérre, ami az égből pottyan a szánkba, pláne nem ilyen senkiházi barmok által, mint ezek az ügyvédek, akik vagy a médiahírnévre és a kisemberek pénzére áhítoznak vagy tényleg olyan ostobák, hogy elhiggyék, amit nyilatkoznak, de akkor már az egész jogállamot szánom, mint intézményt, pedig az tényleg jobb, mint máshol az EU-ban...

Hosszú lett basszameg... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etkv.blog.hu/api/trackback/id/tr985556584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása